Poetsen en waxen van de auto

Wilt u een mooie, als nieuw lijkende auto? Laat uw auto poetsen door Carteam A9 Automotive. Wij hebben zeer scherpe tarieven waarbij de kwaliteit van het auto poetsen voorop staat.

Onze werkwijze

U brengt uw auto naar Carteam A9 Automotive of laat uw auto ophalen. Bij het in ontvangst nemen van de auto inspecteren wij hem op eventuele onvolkomenheden. De auto krijgt vervolgens de vooraf besproken poetsbehandeling. U kunt gratis gebruik maken van onze haal- en brengservice in de regio tijdens onze openingstijden.

Een goed verzorgde auto

Een goed verzorgde auto ziet er tien keer beter uit dan een wagen die al tijden niet gepoetst is. Glimt de autolak van uw auto u tegemoet, dan is dat niet alleen een lust voor het oog, maar ook goed voor uw portemonnee!

Poetsen verlengt namelijk de levensduur van de lak, waardoor uw auto er langer goed uitziet en roest geen kans krijgt. Wist u dat goed poetswerk de inruilwaarde van uw auto behoorlijk kan verhogen? Volgens een onderzoek neemt de waarde hierdoor met minstens € 500 toe.

Poetsen binnen en buiten, incl. wax

v.a.€ 165,-
  • Carteam A9 Automotive, uw car-cleaner voor Heemskerk en Heemskerk.

Betaalbare tarieven

Bij autobedrijf Carteam A9 Automotive in Heemskerk betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud.

Haal- en brengservice

Autobedrijf Carteam A9 Automotive in Heemskerk houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een leenauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig? Dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van BOVAG

Autobedrijf Carteam A9 Automotive in Heemskerk is aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.